Ugrás a tartalomra

Bemutatkozás

 Musztáng SE bemutatkozás kép

Nevünket a Szilaj című animációs film ihlette, melyben a főhőst az erő, a kitartás, egyben a szépség és elegancia jellemzi. A Szilajtól megtanult összetartás csapatunk névjegye és erőssége. Céljaink a magasba törnek és erőt adnak a felbukkanó akadályok leküzdéséhez. Az ifjú csikókat a tánc színes világával erős, győzni akaró musztángokká neveljük.

Egyesületünk régi logója

 

Fő profilunk az akrobatikus rock and roll. A táncosokat megismertetjük a rocky alapjaival, és fellépésekkel, versenyekkel biztosítunk lehetőséget a színpad kipróbálására hobby szinttől egészen a nemzetközi versenyzésig. 

2003-as alakulásunk óta a csikók felcseperedtek, a ménes 4 év után tovább növekedett, majd 2012-ben megújult.

Büszkeségeink között vannak a Musztáng színeiben sikert elérő: világbajnok és Európa bajnok lányformációs csapatok, Európa kupa győztes, világranglista vezető felnőtt B kategóriás, majd EB döntős A kategóriás páros, VB többszörös ezüstérmes, és világbajnok páros formációs csapatok, világkupa arany-, ezüst-, és bronzérmes, Európa bajnoki dobogós, világkupa döntős párosok, VB döntős, dobogós lányformációs csapat.

Versenysportunk jellemzője a szakmaiság, ízlés, szorgalom, alázat egysége. Akinél egybeesik az edzői szándék, a sportolói tehetség és szorgalom, valamint a szülői támogatás, ott biztos a világsiker.

Az akrobatikus rock and roll mellett a tánc egyéb területeire – klasszikus balett, jazz, pilates, latin- és standard táncok, salsa, boogie-woogie, … – is kirándulást teszünk és beépítjük táncosaink mozgásanyagába, nagy gondot fordítva az esztétikus testképzés kialakítására a versenyzők és a hobbi-sportolók körében is.

Tánctanfolyamaink Budapest több kerületében, és a környező városokban és településeken is fellelhetőek.

Mindenkit szeretettel várunk!

Hívjon! És mi táncolunk.

Párosaink és formációink show elemekkel és akrobatikával fűszerezett táncával vidám hangulatot, színt varázsolunk mind családi, mind hivatalos események műsorába, így fellépést vállalunk:

  • előadásokon
  • esküvőkön
  • partykon
  • gálaműsorokon
  • kiállításokon. 

Interaktív vagy előadás jellegű műsorunkat mind időben, mind stílusban az Ön igénye szerint állítjuk össze.