Ugrás a tartalomra

Musztáng SE edző Harangozó Veronika

Nagyné Harangozó Veronika

Harangozó Veronika

táncművész, szakedző

Mobil: 20/2761677

Emil küldése Veronikának


Évek óta részt veszek a Musztáng sportegyesület táncosainak balett, jazz és gimnasztikai képzésében, 2007 óta pedig saját csoportokat vezetek szakedzőként. Ezzel párhuzamosan 2007 szeptembere óta a Budapest V. kerületi Váci utcai ének-zenei általános iskola táncpedagógusa vagyok.

A szakmát kiváló hazai, valamint külföldi mesterektől, tánc- és színművészektől sajátítottam el.  A sporttal négy évesen ismerkedtem meg. A torna és a tánc területén oly jól ismert Berczik Sára néni simítgatta első mozdulataimat. Tíz évig versenyeztem ritmikus gimnasztikában.

Táncművész diplomát 2005-ben, ritmikus gimnasztika szakedzői diplomát 2008-ban szereztem meg. A főiskola idején az Experidance, illetve a Magyar Állami Operaház, később a BM Duna Művészegyüttes, majd a Dunaújvárosi Bartók Táncszínház darabjaiban táncoltam a társulatok tagjaként, és eljuthattam a világ számos országába különböző turnék során.

Edzőként a táncművészetben és aktív sportban elért sikereket újra megélhetem: 2010-ben junior páros formációnkkal világbajnokságot nyertünk, felkészítő munkám segítségével serdülő páros világkupa dobogós, világbajnok, felnőtt nagyformációs EB és VB pontszerzős helyezések születtek. 2012 óta egy új területtel is elkezdtem foglalkozi a táncsportban, melynek eredményeként junior dance show duom magyar bajnok, nemzetközi kupagyőztes és Európa Kupa 3. lett.

2014. szeptemberében újra visszaültem az iskolapadba, egyetemi tanulmányaimat jelenleg a Testenevelési Egyetem Msc szakedző szakán folytatom.

Szakedzői feladataim mellett sport-, és projektmenedzsmenti feladatokkal is foglalkozom a háttérben.

Civilben három kislány édesanyja vagyok: ikerlányaim 7 évesek, kicsilányom 3 éves.