Ugrás a tartalomra

Musztáng SE edző Nagy Dorottya Katinka

Bóvári Éva

 

Mobil: 30/212 6073

Email küldése Dorottyának

Négy éves koromtól gyakorlom az akrobatikus rock and roll sportágat. Többszörös országos- és Magyar bajnoki cím büszke birtokosa vagyok, nemzetközi eredményeim pedig: serdülő páros kategóriában szlovák bajnoki harmadik helyezett, Felnőtt Nemzetközi Nagyformációban kétszeres Világkupa győztes, Európa Bajnoki harmadik és 2014-ben  Világbajnok. 
Hét évig vettem részt művészetoktatási képzésben a Madách Musical Tánciskolában,  melynek során több táncstílust is elsajátitottam. Ezidő alatt több szinházi darabban is szerepeltem, mint például a Madách Szinház Macskák musical jubilleumi előadásában.
Képesítéseim: akrobatikus rock and roll sportedző és egyben személyi edző, mely segít a gyermekek fejlődésének támogatásában.  

Célom, hogy megismertessem a gyermekekkel az egészséges táncmozgás örömét, átadjam tanítványaimnak a sport erejét és tapasztalataimat, tehetségkiválasztással professzionális sportolókat, illetve irányultságuknak megfelelően - elkötelezett és nagy felkészültségű edzőtársaimmal - hivatásos színpadi táncosokat neveljek belőlük.