Ugrás a tartalomra

Musztáng SE edző Tormásiné Neuwirth Anikó

Tormásiné Neuwirth Anikó

 

Mobil: 30/682-6340

Email küldése Anikónak

 

A sport szeretete gyermekkorom óta szerves része az életemnek. Debrecenben versenyszerűen szertornáztam 17 évet, majd elvégeztem a Testnevelési Főiskolán a női torna edzői szakot.

1995-ben a Kispesti Munkás Otthonban kezdtem el Akrobatikus Rock and Roll spottánccal foglalkozni. Diplomát szereztem a Magyar Táncművészeti Főiskola modern tánc szakán. Az általam alkalmazott edzésprogramban az oktatás sokrétegűségével a versenyzők magas fokú állóképességet és művészi, valamint érzelmi motivációt nyernek.

Jelenleg a Musztáng Sportegyesület művészeti vezetője vagyok, korábban pedig 6 éven keresztül a Magyar Táncsport Szakszövetség Akrobatikus Rock And Roll szakágának elnöki posztját töltöttem be.

Táncosaim a következő eredményekkel büszkélkedhetnek:

Páros kategóriában: Világbajnoki 4, Európa bajnoki 3. helyezések.

Világkupa győzelem, számos világkupa döntős, dobogós helyezés.

Hazai, országos döntős, ill. dobogós és győztes helyezések

Páros formációs kategóriában 3x-os világbajnoki ezüstérem, és 2010-ben világbajnoki cím.

Leányformációs kategóriában – kis- és nagyformációban is – számos országos és magyar bajnoki, valamint dobogós helyezést értek el csapataim, illetve 2014-ben felnőtt leányformációs kategóriában világbajnoki címet szereztünk.

Célom, hogy azt a sok jót, felejthetetlen élményt, amit a sport adhat, s amit én nemcsak versenyzőként, hanem már edzőként is megtapasztaltam, továbbadhassam a táncoló fiatalságnak.