Ugrás a tartalomra

Musztáng SE edző Tóth Réka

Kedves Szülők és Táncolni, Sportolni Vágyó Gyermekek!

A Musztáng Sportegyesület egyik edzőjeként szeretnék most Ön(ök)nek bemutatkozni. Edzői pályafutásomat megelőzőleg 18 évig akrobatikus rock and rolloztam, ebből 16 évig versenyszerűen. Felnőtt kategóriában világbajnoki, többszörös magyar bajnoki, illetve országos bajnoki és Budapest bajnoki címet tudhatok magam mögött. Emellett 2014-ben elért eredményeinkért megkaphattam a fővárosi "Élen a sportban, élen a tanulásban" kitüntetést és a Magyarország "Jó tanulója, jó sportolója" elismerést. 2014. év végén, az éves ranglistán is első helyezést értünk el, így az Invictus elnevezésű formációval a Magyar Köztársaság Kupát is megszerezhettük. Ugyanebben az évben első magyar formációként Világkupát nyertünk Riminiben. A nagyformáció mellett, hosszú éveken át kisformációban is táncolhattam, így a lányformáció összes kategóriájában tapasztalatot szerezhettem.

Szakedzői képesítésemet a jelenlegi Testnevelési Egyetem Felnőttképzési intézetében szereztem meg 2010-ben. A sport mellett, a holtig tanulás elvét képviselem így már meglévő három egyetemi diplomám mellett jelenleg is igyekszem fejleszteni magamat és újabb területen szaktudást, illetve később diplomát szerezni.

Az akrobatikus rock and roll kiskorom óta a mindennapjaim része. A rocky számomra egy életforma, egy szerelem és egy elkötelezettség. Azt az alázatos munkát és sportolási örömet szeretném átadni a gyerekeknek én is, amit jómagam már megtapasztaltam a hosszú évek során. A mozgás öröme mellett, kiváló lehetőségnek tartom, hogy a gyerkőcök új barátokat szerezhetnek, sportolnak és mozognak, mindezt úgy, hogy közben jól érzik magukat! Szeretném megmutatni Önnek és gyermekének/gyermekeinek, hogy milyen is az az igazi rockys világ, amibe, aki egyszer belekóstol, sosem akar kiszakadni majd belőle. :) Bízom benne, hogy hamarosan találkozom Önökkel!