Ugrás a tartalomra

Musztáng SE edző Tóth Réka

Tóth Réka

 

Mobil: 30/479-7788

Email küldése Rékának

 

Tóth Réka vagyok akrobatikus rock and roll edző, táncos, sportoló. 24. életévemet töltöttem be idén. A tánc mellett európai és nemzetközi igazgatást tanulok, mesterkepzesben és készülök megszerezni ezzel 3. diplomámat. Fontos számomra a tudás és a tanulás, ahol lehetetlen megfelelően teljesíteni sport nélkül.

Az akrobatikus rock and rollt 18 éve kezdtem el és azóta a mindennapjaim része. Többszörös magyar bajnoki, országos bajnoki és Budapest bajnoki cím elnyerésével büszkélkedhetek. 2014-ben az Invictus nagyformációval világkupa győztesek és világbajnokok lettünk, ami megkoronázta táncos pályafutásomat. Fontos számomra a tudás, így a tánc mellett 3 egyetemet végeztem el az elmúlt években, illetve a szaktudás megszerzésének érdekében, 2010-ben a szakedzői képesítést is megszereztem.

 A rocky számomra egy életforma,  egy szerelem és egy elkötelezettség. Azt az alázatos munkát és sportolási örömet szeretném átadni a gyerekeknek én is, amit én is megtapasztaltam a hosszú évek során. A mozgás öröme mellett,  új barátokat tudnak szerezni a gyerekek, sportolnak és mozognak, mindezt úgy, hogy közben jól érzik magukat!  Bízom benne, hogy hamarosan találkozom Önökkel és gyermekeikkel!

Helyszín : Dr. Szent-Györgyi Albert Általános Iskola, Óbuda

Időpont:Kedd és Csütörtök

További részletekért kérem/kérlek keressenek/keressetek bizalommal!

Gyertek és vágtassunk át együtt a táncparketten!!! Várok mindenkit sok szeretettel!