Ugrás a tartalomra

Musztáng SE edző Volf Vivien

 

Mobil: 20/401-8435 

Email küldése Viviennek

A mozgásról szól az életem, amióta csak az eszemet tudom. Négy éves korom óta sportolok, óvodás éveim alatt úsztam és tornáztam, majd szüleim hatévesen elvittek az első rocky edzésemre, s ez az élmény meghatározta az életemet. Beleszerettem az akrobatikus rock and roll világába. A tánc lett a mindenem.

Általános iskolai éveimet - ahol testnevelés tagozatra jártam- végig versenyeztem -8 éves versenyzői múlttal rendelkezem, s szinte minden versenyen a dobogón állhattam csapattársaimmal.

Az általános iskola elvégzése után a Dózsa György Gimnázium és Táncművészeti Szakközépiskolába nyertem felvételt, ekkor, időhiány miatt egy ideig felfüggesztettem a rockyzást. Rengeteg tánc stílust ismerhettem meg és sajátítottam el az öt éve alatt (balett, jazz balett, contact improvizáció, graham, néptánc, limón technika és akrobatika) melyeket az edzői tevékenységem során hasznosítok is a mindennapokban.

2013-ban kortárs modern táncos szakképesítést szereztem.

2016-ban kozmetikus és masszőr végzettséggel lettem gazdagabb, tanulmányaim során részletesen megismerkedtem az emberi test anatómiájával, ami sokat segít nekem az edzői munkámban.

2016. őszén a Budapesti Sportszövetségek Uniója által szervezett szakedzői képzésen Akrobatikus Rock and roll edzői szakképesítést szereztem. Itt volt szerencsém a Semmelweis Egyetem tanáraitól és professzoraitól tanulni.

Édesanyám óvodapedagógus, családi örökség, én is nagyon szeretem a gyerekeket. Célom, hogy át adjam nekik azt az érzést, amit nekem a rocky jelent, és legalább annyira megszeressék és a hasznosítani tudják a táncot az életükben, mint ahogyan én.