Ugrás a tartalomra

Musztáng SE edző Zsigmond Szilvia

 

Mobil: 20/555-6671 

Email küldése Szilviának

Egészen kisgyermek koromtól a foglalkozom különféle tánc műfajokkal, közel 20 évig kortárs modern táncoltam, amelynek igen szerteágazó típusaival volt szerencsém megismerkedni (limón, graham, kontkat, jazz). 2004-ben csöppentem az akrobatikus rock and roll világába, mely már a kezdetektől magával ragadott.

Kezdetben betanítóként vettem részt edzéseket, majd az évek folyamán több önálló csoporttal kezdtem foglalkozni.

2006-ban elvégeztem a Semmelweis Egyetem akrobatikus rock and roll szakedző képzését, és emellett közgazdaságtan diplomát is szereztem 2008-ban.

Tanítványaim- büszkén mondhatom,-több szép eredményt értek el hazánkban és külföldön egyaránt. (Világkupa 3.hely, OB 3.hely..stb.)

Számomra kiemelkedően fontos, hogy a nálam tanuló gyerekek a versenyzés mellett megszeressék a mozgást, a rendszeres sportot, a csapatszellemet és a kemény munka elenére jó hangulatban teljenek az együtt töltött órák. Igyekszem kreatív, változatos órákat tartani, különleges koreográfiákkal feldobni a tanulás folyamatát.

A belváros több pontján működnek tanfolyamaim, mint V., VI., VII., IX. kerület, illetve bejárós táboraim is ezen helyszíneken elérhetőek.

Várok Mindenkit szeretettel!